Cara Menghilangkan Jerawat Dengan Cepat

By | 18 July 2014

Rimas tak kalau ada jerawat atas muka? Adoi atas hidung, kat dahi, kat pipi… dah la raya dah dekat ni. Dah la sakit, risau pulak lagi kalau-kalau jadi parut pulak. Ada tak cara hilangkan jerawat dengan cepat ni?


Jerawat di wajah sangat mengganggu
Jerawat di wajah sangat mengganggu


Oh Tidakkkk!!

Oopps jangan risau. Bawak bertenang sikit ya. Memang boleh sangat hilangkan jerawat dengan cepat, anda cuma perlu baca artikel ini selanjutnya.

Suplemen Yang Baik Untuk Hilangkan Jerawat


Ada beberapa suplemen keluaran Shaklee yang memang bagus untuk menghilangkan jerawat. Antaranya:

1. Vita E Complex


Melindungi kulit daripada radikal bebas yang merosakkan kulit, membantu mengecutkan jerawat, dan memudarkan parut jerawat.

2. Vita C SR Plus


Anti oksida yang kuat, membantu penghasilan kolagen, memberikan kulit lebih sihat, cantik dan gebu.

3. ESP


Sebagai protein berfungsi membina sel-sel badan yang sihat dan menghasilkan kulit yang sihat.

4. CoQ Health


Membantu peredaran darah yang sihat dan memberikan tenaga kepada sel kulit.

5. Shaklee Collagen Powder (SCP)


Menjadikan kulit lebih lembap, keanjalan kulit, mengurangkan pigmentasi, memudarkan parut, jeragat dan tona tidak sekata.

6. Vivix

Merawat sehingga ke tahap DNA. 

Antara semua-semua tu, saya memang rekemen 2 produk yang memang akan menampakkan kesan hilangkan jerawat dengan cepat, iaitu SCP dan Vivix.

 

Hilangkan jerawat dengan cepat dengan Vivix dan Shaklee Collagen Powder
Hilangkan jerawat dengan cepat dengan Vivix dan Shaklee Collagen Powder



Bagaimana SCP dan Vivix Membantu Menghilangkan Jerawat Dengan Cepat

 

1. SCP


SCP merupakan kolagen terhebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale), ia merupakan kolagen berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Ia sangat mudah diserap, bermolekul sangat ringan kira-kira 1,000 Dalton. Bila ia ringan, maka ia mudah diserap oleh badan dan cepat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan. 

Kandungan Shaklee Collagen Powder yang hebat
Kandungan Shaklee Collagen Powder yang hebat



Ada ujian klinikal membuktikan SCP terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan dalam masa 8 minggu. Saya pernah dapat testimoni paling cepat kesan dalam tempoh 5 hari.

Ujian Klinikal telah membuktikan Shaklee Collagen Powder bagus untuk kulit anda
Ujian Klinikal telah membuktikan Shaklee Collagen Powder bagus untuk kulit anda



Kesannya kulit lebih flawless, jerawat kecut sampai dah segan nak naik dah jerawat tu. Seriusly, saya ambil SCP ni. Kulit saya memang dulu lagi memang sentiasa berminyak. Saya perasan lepas ambil SCP kulit saya dah lebih lembap, jerawat makin kurang. InsyaAllah terbukti menghilangkan jerawat dengan cepat. Kalau jerawat naik pun memang cepat hilang. Apa lagi… yahooo!!!

2. Vivix


Anda tahu berkenaan radikal bebas? Radikal bebas nilah penyebabkan jerawat atau penyakit-penyakit lain. Vivix mengandungi Resveratrol dan polifenol yang tertinggi dan dapat merencatkan radikal bebas ini dan memperbaiki sel badan anda sehingga ke tahap DNA. Bila radikal bebas direncatkan, sel badan anda sihat inilah yang menyebabkan jerawat hilang dan segan nak naik dah.

Kadar Resveratrol yang tinggi dalam Vivix
Kadar Resveratrol yang tinggi dalam Vivix membantu kesihatan keseluruhan


Salah satu penyebab tumbuhnya jerawat ialah banyaknya sel kulit mati yang tidak diganti. Bagi sebab ini, Vivix juga mampu mencegah penghasilan AGE protein. AGE protein ni adalah gula berlebihan dan juga protein. Dengan meningkatnya protein AGE akan menyekat penghasilan dan fungsi kolagen dan elastin. Lagi banyak AGE dalam badan, lagi mudah kulit menjadi rosak akibat kerosakan oleh cahaya matahari. 

Justeru peranan Vivix ni untuk menghalang AGE daripada dihasilkan secara semberono. Maka bolehlah dikurangkan sel mati itu berkali-kali ganda. Dengan cara ini jerawat pun hilang, kulit anda flawless.

Vivix mencegah penghasilan AGE protein, menjadikan kulit lebih sihat
Vivix mencegah penghasilan AGE protein, menjadikan kulit lebih sihat



Testimoni Cara Hilangkan Jerawat Dengan Cepat 


Anda boleh merujuk testimoni di bawah bagaimana kedua-duanya boleh membantu hilangkan jerawat dengan sangat cepat.


Testimoni kulit cantik dengan shaklee collagen powder
Testimoni Kulit Cantik Dengan SCP

 

Kulit pulih sunburn, jerawat tiada lagi dengan Shaklee Collagen Powder
Kulit pulih sunburn, jerawat tiada lagi dengan Shaklee Collagen Powder

 

Testimoni Vivix kulit lembut dan halus
Testimoni Vivix kulit lembut dan halus 
Testimoni Jerawat Pudar dalam 3 hari
Testimoni Jerawat Pudar dalam 3 hari

Jangan tunggu lagi, memang ni terbukti berkesan untuk anda. Ayuh dapatkan set ini untuk menghilangkan jerawat dengan cepat. Anda boleh Beli Sekarang atau hubungi saya untuk keterangan lanjut.

Artikel berkaitan:

1. Kulit flawless, Bebas Jerawat
2. Cara Hilangkan Jerawat Dengan Shaklee

Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah? 

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner 
PM/SMS/Watsapp 0122195919 
Emel ahmad.raihanah@gmail.com 
Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com 
Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner 
Konsultansi percuma

5 thoughts on “Cara Menghilangkan Jerawat Dengan Cepat

    1. Raihanah Ahmad Post author

      banyak toksin penyebab jerawat. boleh ambil set kulit untuk baikkan kesihatan kulit

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge