Cara cantik macam orang Korea secara semulajadi

By | 16 December 2014

Saya teringat beberapa bulan sebelum kahwin dulu (tahun 2006), saya dan kawan saya pi survey barang make up di KLCC. Ada satu soalan saya tanya seller tu, “macamana saya nak bibir pinkish macam minah korea dalam tv tu? Haa tu dia. Masa tu memang cerita korea tengah in jugak, tapi tak segalak dua tiga tahun ni.

Seller tu jawab dengan saya “lipstik ni biasanya ikut kulit.” Jawapan tu bagi saya kecewa sebab  memang takkan dapat bibir pinkish macam minah korea. Tapi takpe lah yang penting kita cantik cara kita.

Tapi ramai memang teruja dengan kecantikan minah korea, maksud saya yang selalu di TV ya, bukan yang kita temui sendiri di negara mereka. Sebab saya tahu ramai orang Korea buat plastik surgery untuk cantik. Sampaikan memang lain benar daripada wajah asalnya.

Cara cantik macam orang korea tanpa plastik surgeri

Orang Korea terkenal dengan kecantikan hasil plastik surgery

Cara Cantik Macam Orang Korea Tanpa Plastik Surgery

Sekarang ni anda lupakan je kaedah orang Korea nak cantik i.e suntikan, plastik surgery, dll. Sebabnya anda pun boleh cantik, kulit flawless tanpa jerawat hanya dengan pengambilan… SUPLEMEN. Suplemen atau vitamin merupakan salah satu kewajipan wanita cantik Korea di sana. Disamping beberapa tips lagi yang sebenarnya telah kami kongsikan, contohnya: pengambilan air mencukupi, tidur berkualiti, penggunaan skin care seperti Enfuselle dan Nutriwhite. Jadi anda pun boleh cantik sebenarnya.

Cara cantik macam orang korea secara semulajadi

Suzy antara artis korea miliki kecantikan semulajadi

Sebab apa saya kata boleh? Ok jom saya bawakan testimoni untuk anda. Anda lihat sendiri, nilai sendiri dan anda decide.

Kulit flawless dengan vitamin semulajadi

Testimoni set kulit shaklee

testimoni kulit flawless

Selamat tinggal kulit berjerawat / berminyak

Saya paling suka 2 gambar di atas. Satunya sebab saya kenal mereka dan memang tahu kondisi kulit mereka sebelum ini. Mereka cuma gunakan set kulit cantik Shaklee, konsisten, jaga minum dan makan dan wallah itulah hasilnya.

Jadi kalau ada jurujual kata kepada anda semuanya depend pada kulit, sebenarnya set kulit cantik Shaklee telah membuktikan kulit anda mampu berubah daripada berjerawat / berminyak kepada flawless tanpa kesan negatif pun.

Kunci di sini adalah disebabkan badan sihat, sel-sel kulit pun sihat. Anda tak perlukan camera 365 lagi, tak perlukan make up pun lagi untuk menutup cela di muka. Cukup dengan set cantik Shaklee ini sahaja.

Anda mahu? Ayuh hubungi saya

Kulit flawless dengan vitamin semulajadi

Set Kulit Flawless Shaklee

Jaminan kami

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN

Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Gombak, Kuala Lumpur dan Subang Jaya (USJ). Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

SAYA NAK BELI SET CANTIK SHAKLEE!

Untuk mendapatkannya, anda boleh hubungi saya:

SMS / Watsapp :0122195919

SID: 864679

10 thoughts on “Cara cantik macam orang Korea secara semulajadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge