Call nowWhatsapp

Bagaimana Kesihatan dan Tenaga Tip Top

Alhamdulillah hari ini 6/11/2013 Rabu akhirnya penantian berakhir.

Saya mengendalikan pusat latihan bagi pihak syarikat untuk projek kerajaan. Sekian lama menanti untuk mengadakan latihan yang asyik tertunda. Alhamdulillah pagi ini berjalan dengan lancar. Kami dijangka melatih 20,000 orang pengguna yang rata-rata adalah pekerja kerajaan. 

Persediaan telah dilakukan lebih awal, sekitar 6 bulan yang lalu dengan persiapan lebih teliti sekitar 3 minggu yang lalu. Rutin harian agak terganggu, berpagi-pagi perlu ke pejabat sekitar jam 7.00 pagi (sebelum ini 7.45 pagi) dan pulang terkadang memang terlewat.

Tenaga perlu ada, kesihatan mesti tip top. Pagi kekadang skip breakfast, tetapi alhamdulillah mampu kekal sampai ke tengahari untuk lunch. Biasalah mesti menjerit lapar punya, tapi minum air kosong je la. Bukan diri sendiri sahaja, kesihatan anak-anak dan ahli keluarga juga perlu dipastikan tip top. Kenapa?

Kerana jika mereka mempunyai tahap kesihatan yang baik, barulah kita boleh bekerja dengan lancar dan tidak perlu risau. Insyaallah saya boleh, anda juga boleh.

Untuk sebarang pertanyaan/order sila hubungan kami melalui pelbagai rangkaian sebagai alternative andahttps://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner
PM/SMS/Watsapp 0122195919
Emel ahmad.raihanah@gmail.com
Layari blog 
www.vitamincerdik.blogspot.com
Facebook 
www.facebook.com/yourhealthpartner
Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge