Apa Angan-angan anda? Mahu realisasikannya?

By | 3 April 2014

Lama tak menulis menyebabkan banyak saya ingin tulis malam ini.

Kali ini saya nak tunjukkan kepada anda kereta baru salah seorang Master kami. Beliau ni saya kenal masa masih di universiti lagi. Sejak dulu memang baik orangnya, lemah lembut, pandai Bahasa Arab usah ceritalah bagaimana kagumnya saya dengan beliau sejak dulu.

Kini bertambahlah lagi kekaguman itu. Dah drive BMW tau. Seingat saya income memang dah 6 angka, saya rasa bulan Mac 2014 ni memang lagi naik mencanak tu. Alhamdulillah, beliau juga salah seorang dermawan.

Master dengan kereta barunya


Semoga ramai lagi jutawan Muslimah akan muncul, termasuk saya. InsyaAllah, biiznillah.

Sebenarnya apabila melihat sendiri kejayaan mereka ini, barulah saya percaya dengan jalan ini. Sebabnya Master ni semua kebanyakkannya orang yang saya kenal sejak kampus lagi. Mereka saya kenal secara peribadi dan saya tahu tidak menipu.

Ini kereta impian saya. Kenapa besar sangat? Sebab anak ramai 😛

Vellfire, kereta idaman


Sebelum memiliki kereta mewah macam ni, saya nak settle dulu hutang-hutang i.e hutang rumah. If possible boleh bayar dalam tempoh 2 tahun pun memang ok sangat. Sebab kami ni masih belum ada apa-apa, mesti settle rumah dulu.

Lepas rumah, fikir melancong setiap tahun pula. Opps… Apapun saya juga berniat untuk hantar anak-anak persekolahan agama yang baik. Di samping membiayai tabung akhirat saya serta tak lupa gembirakan ibu ayah saya. InsyaAllah mudah-mudahan hasrat suci akan dikabulkan Allah jua.

Anda pula? Bagaimana impian anda? Apa angan-angan anda? Takkan nak tengok orang lain saja berjaya?Mari realisasikannya bersama-sama kami. Contoh kejayaan ada di depan mata kita, mengapa mesti tunggu?

Perkara yang hebat berlaku kepada mereka yang tidak berlengah


Ingin mencari supplemen yang sesuai untuk diri anda atau keluarga? Atau ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah? 

https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner 
PM/SMS/Watsapp 0122195919 
Emel ahmad.raihanah@gmail.com 
Layari blog www.vitamincerdik.blogspot.com 
Facebook www.facebook.com/yourhealthpartner Konsultansi percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge