Anda hamil? Alami loya? Kejang kaki? HB rendah? Diabetes kehamilan? Jom baca sini

By | 18 April 2014
Set Kehamilan Shaklee


Setiap ibu pasti inginkan yang terbaik buat bayi yang dikandungnya..
Tapi risau kan, masa trimester 1 asyik loya muntah aje..
Makan semua keluar balik, yang lalu pun cikedis, junkfood, fastfood..
pendek kata semuanya yang tak berkhasiatlah..

Dahla tak makan makanan yang berkhasiat, susu pun tak lalu nak minum..
Macamna ibu nak bekalkan nutrisi yang secukupnya kepada bayi..
Badan ibu pun kena jaga juga, sebab ibu yang nak bawa bayi 9 bulan..
Serba serbi tak cukup..protein, kalsium, HB pun rendah…
Semua ni bawa kesan yg tak elok pada ibu & bayi..

Tak pa, jangan risau..inshaAllah ada jalannya..
Saya ada Set Nutrisi Untuk Ibu Hamil..
Sangat sesuai diambil oleh ibu hamil semua..
Sebabnya mengandungi nutrisi lengkap yang diperlukan oleh ibu dan bayi..

Set ini mengandungi:

ESP
~ Pemberi tenaga.
~ Memberi rasa kenyang yang lama
~ Menyediakan 9 asid amino yg tak dapat dihasilkan oleh badan.
~ Menguatkan rahim ibu <- protein diperlukan unt memperbaiki sel & menghasilkan sel yang baru
~ Bonus untuk kulit
~ Mengurangkan kesan strechmark

Vit C
~ Imun Booster
~ Bagus unt kulit

Vitalea
~ Multivitamin
~ Pulihkan kesihatan sel
~ Pemberi tenaga

B complex
~ Mengandungi asid folic yg boleh mencegah kecacatan janin seperti neural tube, sumbing dll
~ Mengurangkan stress
~ Pemberi tenaga
~ Bagus untuk kulit
~ Mengurangkan alahan

Ostematrix
~ sumber kalsium, Vit D & Magnesium
~ memastikan ibu & bayi mendapat sumber kalsium yg secukupnya
~ atasi masalah sembelit ibu
~ atasi masalah kebas, kaki kejang
~ atasi sakit2 badan
~ atasi imsomnia

Omega
~ Memberi kesan positif terhadap perkembangan kognitif & visual bayi
~ Membantu tumbesaran & perkembangan otak janin
~ Membantu perkembangan memori

Sangat sesuai diambil oleh semua ibu hamil terutamanya ibu2 yang mengalami masalah berikut
~ Tak bertenaga, cepat letih
~ Ada masalah sembelit
~ HB rendah
~ Ada kencing manis semasa hamil
~ Selalu kejang kaki
~ Kebas kaki & tangan

Jom baca apa kata ibu-ibu yang telah mengambilnya..

Puan Anna Eddy
Saya baru bersalin anak ke-3… Seorang Princess yg sgt adorable….. Teringin nak berkongsi testimoni saya selepas merasai perbezaan pengalaman hamil tanpa vitamin shaklee utk 2 anak saya sebelum ini dan selepas hamil anak ke-3 dgn vitamin shaklee utk kehamilan..

Spjg preggy saya ambil vitalea, vit C, B Complex, Omega Guard dan Ostematrix since saya mmg x suka minum susu… Saya lebih bertenaga, tiada rasa loya, lebih cergas dan kulit saya semakin cantik tanpa pigmentation. Sampai la kesaat melahirkan.. Saya masih rasa sihat dan bertenaga.. Sehinggakan proses bersalin kali ni… sgt mudah dan cepat… Kalau sebelum ni, selepas keluar tanda..sakit kontraksi memakan masa 2 hari dgn bukaan serviks baru 2cm.. Tapi kali ini.. Sakit kontraksi berlaku sgt sekejap.. Sejurus smpai ke hospital.. Doc cek bukaan serviks dah 7cm.. Diusung terus ke Labour Room.. Sedang nurse & Doc buat persiapan utk sambut baby.. Saya terus saya nk meneran.. Doc cuba cek bukaan serviks.. Mmg dh 10cm.. Dgn 2X push je.. Sy selamat melahirkan baby girl yg sgt comel.. kulit baby sgt halus mulus… putih merah.. Doc pun puji.. uri cantik, luka perinium sgt minimal dan proses jahitan sgt mudah…

Baby pun sgt baik….disbbkan susu badan saya dh mula mengalir sejurus melahirkan… baby terus tido kekenyangan…


Bagaimana dengan anda? InsyaALlah produk Shaklee selamat untuk diambil oleh semua. Hubungi saya untuk keterangan lanjut.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.





Nak tahu harga Shaklee? Hubungi



Raihanah Ahmad


Shaklee Independent Distributor (864679)


https://www.facebook.com/messages/yourhealthpartner
PM/SMS/Watsapp 0122195919
Emel ahmad.raihanah@gmail.com
Layari blog 
www.vitamincerdik.blogspot.com
Facebook 
www.facebook.com/yourhealthpartner
Konsultansi percuma

2 thoughts on “Anda hamil? Alami loya? Kejang kaki? HB rendah? Diabetes kehamilan? Jom baca sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge