Addicted Dengan Instant Shawl

By | 18 April 2015
Tudung nealofar

Bertahun-tahun saya pakai tudung instant syria. Sapa tak suka kan, pakai je terus siap. Dengan anak-anak kecik lagi, jadi memang sesuailah instant syria ni pada saya. Saya pulak jenis malas nak melawa, tapi angin apa tah lepas bersalin ni. Rasa nak melawa pulak. Bukan melawa, just sedap mata memandang je ok.

Jadi yang menarik perhatian saya ialah instant shawl. Asalnya sebab terpengaruh dengan upline saya Nur Zahirah. Cantik, mudah dipakai dan labuh menutup dada. Cukup semua syarat saya. Dan yang saya tertarik adalah instant shawl dripada Nealofar, ala-ala pakai nak cun macam cik lopa la ni tahu.

Setakat ni saya dah ada 9 pasang tudung cik lopa. Ini dia

Tudung nealofar

Tudung cik lopa

Cantik tak saya pakai tudung cik lopa?

Dari size XXL kepada L dalam 45 hari

Dari size XXL kepada L dalam 45 hari

Apa lagi bolehlah beli…

8 thoughts on “Addicted Dengan Instant Shawl

  1. jaymiee

    wife saya dulu x guna shawl naelofa ni..tapi sejak kebelakangan ni tgk mcm dah mula serasi ….

    Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      nanti puan boleh share tips tudung untuk travel pulak k

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge