5% Diskaun Dengan Pakej YES Shaklee

By | 11 May 2015

Ni nak habaq satu lagi berita best, pening akak ni sebab Shaklee ni bagi banyak sangat promosi. Ni pasal YES pakej pulak dengan macam-macam kelebihan. Sampai kadang dok pikir Shaklee ni untung ke tidak ni? Rupanya Shaklee untung bila dapat tolong orang lebih sihat… dan lebih KAYA…

Pakej YES jamin keuntungan kepada ahli dan pembeli

Pakej ni istimewa sangat. YES ni maksudnya Young Entreprenuer System.. maknanya Shaklee nak ajak anda semua jadi ahli dan sekaligus jadi duta Shaklee untuk berjaya, dapatkan bonus banyak-banyak.

Dengan Daftar ahli shaklee sekarang dan anda layak menikmati potongan 5% untuk beberapa set terpilih:

Shaklee Program YES

Shaklee Program YES

  1. Set Hamil
  2. Set Bersalin / berpantang
  3. Set Awet Muda
  4. Set Slimming

Set Hamil

Pengalaman pertama saya gunakan set hamil Shaklee adalah semasa mengandung anak ketiga tahun lalu. Di samping memang kesihatan yang baik, kesihatan bayi juga insyaAllah baik. Dengan mengamalkan suplemen ini jugalah membantu saya untuk mengelakkan GDM, mengelakkan jaundis yang teruk kepada bayi saya dan juga membantu saya ketika bersalin itu sendiri. Kerana apa? Kerana ia beri kita tenaga.

Set hamil ni memang tahan 3 hingga 4 bulan jugaklah, juga boleh digunakan semasa berpantang, menyusu dan seterusnya. Memang terbaik.

Set Bersalin / Berpantang Shaklee

Jika anda masih tercari-cari produk untuk berpantang..Set Bersalin / Berpantang Shaklee adalah lebih murah dan berkesan.. membuatkan si ibu lebih cepat bertenaga dan ia selamat untuk bayi.. set bersalin shaklee boleh dimakan seawal hari pertama bersalin. Saya sendiri telah berpengalaman mengambil set berpantang Shaklee untuk kedua kalinya.

Kebanyakan produk bersalin/berpantang berharga rm300 ke atas dan hanya digunakan untuk tempoh 40 HARI.. berbeza dengan set bersalin / berpantang Shaklee..ianya boleh dgunakan selama 3 – 4 BULAN. Memang jimat sangat.

Set Awet Muda Shaklee

Set ni merangkumi 2 botol Vivix sahaja. Memang insyaAllah boleh awet muda. Saya naik kerja baru ni terus ramai betul memuji betapa flawless dan muda remajanya saya sekarang. Cewwah.. hihih jangan jeles k. Anda kena cuba baru tahu.

Disamping awet muda, Vivix boleh memperbaiki DNA kita dan menjadikan kesihatan kita lebih baik. Terutama untuk pesakit kronik, anda harus cuba Vivix untuk tingkatkan kesihatan anda.

Set Slimming / Kurus Shaklee

Set kurus shaklee ni semua orang boleh ambil termasuk ibu berpantang dan orang lelaki, bukan orang perempuan je nak kurus ooi. Saya lepas bersalin pun dah turun 20++ kg dan sekarang masih lagi dalam program kurus ni. Kurus tapi susu masih banyak? Shaklee pilihan anda. InsyaAllah

Anda juga layak mendapat 1 botol Vitalea berharga Rm94 dengan PERCUMA jika anda mendaftar bulan ni dengan membeli mana-mana produk di atas.

Jemput hubungi saya utk sy bantu anda. Lengkap dengan cadangan pemakanan dan aturan supplemen.

Raihanah
SID 864679
No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

 

2 thoughts on “5% Diskaun Dengan Pakej YES Shaklee

    1. Raihanah Ahmad Post author

      hahah, ni bukan YES 4g, tapi YES Shaklee

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge