Call nowWhatsapp

4 Cara Minyak Ikan Jadikan Anda Kurus

Minyak Ikan Terbaik Dunia Untuk Kanak-kanak Pintar

4 Sebab Minyak Ikan Jadikan Anda Lebih Sihat, Kurus, Kuat

Kaitan Omega Dengan Kurus
Kaitan Omega Dengan Kurus

Adakah anda ingin menurunkan berat badan? Jika ya, melakukan sesuatu yang mudah seperti mengambil makanan tambahan minyak ikan boleh membantu anda kehilangan beberapa kg tambahan setiap bulan.

Tidak seperti makanan tambahan berat badan yang biasanya mengandungi kafein dan perangsang yang lain, ia tidak menjadikan anda berasa gelisah dan saraf atau perkara merbahaya lain.

Selain membantu anda menurunkan berat badan, dengan mengambil minyak ikan setiap hari boleh membantu kesihatan otak, jantung, dan sendi anda.

Dalam artikel ini saya senaraikan dan terangkan 5 cara yang berbeza makanan tambahan minyak ikan boleh membantu anda menurunkan berat badan.

Minyak Ikan Membolehkan Anda Kurangkan Lemak dan Membina otot.

Beberapa kapsul minyak ikan setiap hari boleh membantu anda kehilangan lemak dan membina otot. Apa yang anda perlu lakukan ialah mengambilnya secukupnya setiap hari. Kajian menunjukkan pengambilan mengambil kira-kira 2 gram Omega 3 asid lemak (EPA dan DHA) setiap hari selama 6 minggu, mereka kehilangan 2 lbs. lemak badan.

Kajian terbabit juga menunjukkan, semasa kajian responden tidak bersenam, menukar diet mereka, atau berbuat apa-apa untuk kehilangan berat badan. Semua ia mengambil masa setelah mengambil beberapa dos tinggi kapsul minyak ikan setiap hari.

Suplemen minyak ikan Mengurangkan Selera.

Jika anda mahu kekal kenyang lebih lama antara waktu makan, ambil beberapa kapsul minyak ikan selepas anda makan boleh membantu. Dalam satu kajian, wanita yang melakukan semua ini kekal kenyang lebih lama selepas makan mereka dan makan kurang secara keseluruhan.

Dari masa ke masa, ini akan membantu anda menurunkan berat badan tanpa rasa lapar dan menderita dengan rasa lapar seperti sesetengah program diet. Ini adalah disebabkan minyak ikan membantu mengenap penuh bahawa ia mampu untuk mengawal pembebasan hormon serotonin. Serotonin membantu mengawal selera makan dan mood anda. Selain itu, minyak ikan juga membantu untuk menghentikan ketagihan gula.

Minyak Ikan menjadikan kombinasi pengambilan minyak ikan dan senaman Anda Lebih Berkesan

Mengambil makanan tambahan minyak ikan boleh membuat diet anda dan program senaman anda lebih berkesan. Dalam satu kajian, subjek yang mengambil minyak ikan kehilangan lebih berat daripada mereka yang mengambil makanan tambahan plasebo.

Minyak Ikan Membantu Mengurangkan penyimpanan lemak.

Satu kajian menunjukkan bahawa makanan tambahan minyak ikan boleh mengurangkan risiko di mana makanan yang anda makan akan disimpan sebagai lemak. Ini kerana ia meningkatkan sesuatu yang dinamakan sensitiviti insulin. Memelihara sel-sel badan anda sensitif terhadap insulin adalah penting untuk mengurangkan berat badan dan kekal sihat. Lebih sensitif sel-sel anda adalah untuk insulin,maka kuranglah kemungkinan lemak akan tersimpan dalam badan anda.

Jom tengok video di bawah

Minyak Ikan yang terbaik adalah Omega Guard

Omega Guard membantu menyingkirkan lemak agar lemak dapat dimanfaatkan untuk tenaga
Omega Guard membantu menyingkirkan lemak agar lemak dapat dimanfaatkan untuk tenaga

Apabila membeli minyak ikan, apakah faktor-faktor yang perlu diambil? Apakah pertimbangan yang perlu dijelaskan.

Omega Guard juga memang efektif dalam hal seperti disebutkan di atas untuk program penurunan berat badan.

Ayuh cubalah sendiri untuk merasai kehebatan, keberkesanan dan keistimewaannya.

 

Raihanah

SID 864679
No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Gombak

8 thoughts on “4 Cara Minyak Ikan Jadikan Anda Kurus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge