Turun 18kg Dalam Tempoh 67 Hari

By | 17 October 2016
Turun 18kg Dalam Tempoh 67 Hari

OMG, ini satu testimoni yang saya hendak kongsikan dengan anda. Dalam tempoh 67 hari boleh turun 18kg! Pakai apa ni? Pakai saka ke? Hahah. Ok mari saya kongsikan dengan anda.

Turun 18 kg dalam tempoh 67 hari

Bagi anda yang mungkin tiada bajet untuk mengambil set detox, anda boleh ikut cara lelaki ini.

Sebaiknya untuk menurunkan berat badan, anda boleh mulakan dengan proses detox terlebih dahulu. Tetapi sekiranya anda tiada bajet, anda boleh ambil set kurus Shaklee.

Apakah yang terdapat dalam set kurus Shaklee

Set kurus Shaklee menjalankan kerja dengan 4 cara efektif. Ia bukan sahaja untuk kurus, sebaliknya untuk anda mendapat kesihatan yang sangat baik sebelum anda betul-betul kurus.

Ini disebabkan produk Shaklee akan memperbetulkan keadaan tubuh yang tidak sihat. Inilah punca mengapa anda mudah untuk gemuk.

4 Cara efektif kurus dengan Shaklee

1. Detox Dengan Herblax

Tadi saya ada sebut, sebaiknya sebelum kurus anda buat dulu proses detox. Tapi kalau anda hendak terus kepada set kurus pun boleh. Ini kerana dalam set kurus pun mengandungi sebahagian produk detox iaitu Herblax.

Diperbuat daripada 9 jenis herba berkesan dan selamat untuk memperbaiki tahap pencernaan perut anda. Anda bayangkan kerak di lapisan perut yang merupakan kesan daripada pencernaan yang tidak baik sejak bertahun-tahun dahulu. Sebab inilah perut mudah untuk buncit.

Herblax berfungsi detox usus

Herblax berfungsi detox usus

Adalah sangat penting untuk perut mampu memecahkan makanan kepada zat, toksin dan lemak. Barulah zat boleh diserap dan toksin boleh disingkirkan dengan berkesan.

Detoxifikasi mempunyai beberapa kesan hebat untuk menguruskan badan dengan cepat seperti:

  • Mengoptimumkan prestasi pencernaan dan serapan zat
  • Mengeluarkan toksin daripada tubuh
  • Mengeluarkan air berlebihan yang disimpan dalam tubuh yang mana mengakibatkan perut buncit
  • Menyihatkan perut
  • Membantu mengempiskan perut

2. Memecahkan Dinding Lemak Dengan Lecithin

Cara menguruskan badan dengan cepat bermula dengan aktif melalui proses memecahkan lemak.

Lecithin adalah sejenis asid lemak yang sangat baik. Ia diperolehi secara semulajadi daripada kacang soya (non GMO). Setiap kapsul gel lembut menyumbang 530mg lecithin.

Fungsi Lecithin

Lecithin Membantu Menguruskan badan dengan mengemulsi lemak agar mudah disingkirkan

Lecithin adalah cara menguruskan badan dengan cepat kerana ia merupakan pelarut yang sangat hebat. Lecithin membantu menguruskan badan dengan membakar lemak jahat di bawah kulit.

Lecithin juga mengekalkan lemak dalam bentuk cecair supaya ia tidak melekat di dinding saluran darah. Hebat kan.

Antara fungsi Lecithin untuk menguruskan badan dengan cepat adalah:

  • Menurunkan paras kolestrol dengan mencairkan lemak dan menghalang pengumpulan kolestrol
  • Kolina yang terdapat dalam Lecithin dapat meningkatkan metabolism dan membakar lemak dengan cepat
  • Melindungi sel dengan memastikan pergerakan lemak, zat dan lebihan ke keseluruhan badan.

3. Bakar Lemak Dengan Omega Guard

Fungsi Omega Guard dalam menguruskan badan sangat cepat. Omega Guard mengandungi Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan asid eikosapentanoik (EPA) iaitu asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. Satu hidangan Omega Guard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 DHA dan EPA.

Promosi Oktober 2016 Omega Guard

Omega Guard adalah penting untuk menurunkan berat badan

Kandungan Omega 3 dalam Omega Guard mampu menjadi booster untuk menguruskan badan dengan cepat.

Terdapat satu kajian di University Of South Australia menunjukkan pengambilan minyak ikan memberikan kesan sangat besar kepada mereka yang bersenam. Kombinasi bersenam dan pengambilan minyak omega dapat meningkatkan peredaran darah dan enzim untuk membakar lemak. Hasilnya berat badan mereka turun 2kg selepas 2 minggu.

Omega Guard berfungsi sebagaimana berikut dalam menguruskan badan:

  • Mengaktifkan hormon dalam badan untuk membakar lebih lemak
  • Meningkatkan tahap metabolisme tubuh
  • Mengurangkan penghasilan lemak di pinggang
  • Mengurangkan selera makan
  • Menukarkan lemak kepada tenaga

4. Kenyang Tanpa Lemak

Satu lagi proses menguruskan badan adalah dengan kenyang tanpa lemak. Maksudnya ialah anda ambil makanan tanpa kandungan lemak tetapi cukup untuk memberikan tenaga.

Kenyang lebih lama dengan ESP Shaklee

Kenyang lebih lama dengan ESP Shaklee

Pengambilan ESP akan meberikan anda tenaga, dan rasa kenyang. Selain itu, ESP juga cara kurus tanpa mengganggu kecantikan wanita yang lain. ESP membantu mencantikkan lagi payudara (dan menegang) dan mencantikkan kulit dengan mencerahkan dan mengatasi jerawat. Memang best bonus ni.

Pernah dengar tak orang bila kurus, kulit jadi menggelebeh. ESP juga membantu membentuk otot yang tegang dan memberikan bentuk tubuh yang sangat cantik.

Testimoni Hebat Turun 18kg dalam tempoh 67 hari

Ini masa yang ditunggu-tunggu. Maklumat berikut saya perolehi daripada support grup detox kami.

Seorang lelaki dengan berat badan 105kg. Beliau mengambil Omega Guard dan ESP daripada Shaklee beserta produk lain. Dalam masa 67 hari, kini berat beliau adalah 86.5 kg. Turun 18kg dalam tempoh 67 hari sahaja!

Turun berat 18kg dalam tempoh 67 hari sahaja

Turun berat 18kg dalam tempoh 67 hari sahaja

Takkan kita tengok je kan orang lain kurus? Kita bila lagi? Jom saya bantu anda untuk misi kurus anda hari ini.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan produk Shaklee atau menyertai Shaklee boleh hubungi saya dan saya akan membantu anda turut sama berjaya.

Raihanah  SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Coach Detox Anda

Shaklee Gombak

19 thoughts on “Turun 18kg Dalam Tempoh 67 Hari

    1. Raihanah Ahmad Post author

      Kalau nak kurus memang kena gigih kakzakie. Senaman memang akan cepatkan lagi sebab senaman naikkan metabolism

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge