76kg Berjaya Diturunkan Oleh Peserta Detox Shaklee

By | 18 August 2016
#JomDetox membantu saya menurunkan berat badan dan inchloss yang banyak

Seminggu yang lalu peserta #JomDetox Shaklee telah sekali lagi mengadakan program detox mereka. Ada yang pertama kali hendak detox, tak kurang yang telah 4 kali detox seperti saya. Ini gara-gara penangan raya dan belum dapat berat yang dihajati.

Jadi bermula kelmarin, kami pakat-pakat update berkenaan penurunan berat badan dan inci berkurangan selepas melalui program 7 hari.

Sebanyak 76kg berjaya diturunkan oleh 33 orang peserta. Banyak weh! Sekurang-kurangnya ada yang turun 1kg dalam tempoh 7 hari, ada yang sampai 4.9kg berjaya diturunkan selepas 7 hari. Wah, mesti semua suka. Maklumlah nak turunkan berat badan bukan mudah. Sebelum ini, jangankan hendak turun, samada kekal atau lebih teruk naik sahaja berat tu.

Inci berkurang paling best tau. Minima kurang 1inci, paling banyak macam saya sampai 3inci kurang dalam tempoh 7 hari sahaja. Memang sayang betul dengan program detox ini la.

Ok jom kita lihat hasil kejayaan mereka.

76kg Berjaya Diturunkan oleh peserta Detox Shaklee

1. Makcik
Mula: 68.9kg
Kini: 66.8kg
Total Lost: 2.1kg

2.Izwati
Mula:62.5
Kini:60.5
Total lost:2.0kg

3. Raihanah
Mula: 67.5
Kini: 66.5
Total lost: 1kg
Pinggang: loss 3 inci (dari 36in kini 33in)

4. Zuhailah
Mula: 74.4kg
Kini: 71.2kg
Total lost: 3.2kg

5. Husna
Mula:79.6 kg
Kini:77.3 kg
Lost:2.3kg

6. Noriah
Mula: 61.2kg
Kini: 59.5kg
Lost: 1.7kg

7. Misbahul
Mula : 69.8
Kini : 66.3
Lost : 3.5kg

8. Ayumie
Mula : 76kg
Kini : 74kg
Lost : 2kg

9. Mizi
Mula : 70kg
Kini : 66kg
Lost : 4kg

10. Mahfuzah
Mula : 78kg
Kini : 73.1kg
Total Lost : 4.9kg
Inchloss (Pinggang) : 1.2inch

11.Noorhafeza
Mula : 79kg
Kini : 75kg
Lost : 4.0 kg

12.Badrul asyiyah
mula 52.4
kini 51.6
inch los 1 inchi
VISCERAL fat mula 4.0
kini 3.5

13. Ann
Mula : 61kg
Kini : 58kg
Lost : 3.0 kg

14. Lynn
Mula :66.6kg
Kini : 64.5kg
Lost :2kg

15. Suria
Mula :- 81.7 kg
Kini :- 80.6 kg
Lost :- 1.1 kg

16. AYATOLLAH
Mula: 80.6kg
Kini: 75.7kg
Lost: 4.9kg
Inci lost: 2.8inch (perut)

17. Liyana
Mula: 76kg
Kini: 72.5kg
Lost: 3.5kg
Total inci lost: 2.5 inci

18. Tyzah
Mula: 76kg
Kini: 74kg
Total inci lost: 3.0 inci

19. CikJan
Mula : 74kg
Kini : 72.2kg
Lost : 1.8kg 😅

20. Hani
Mula: 59.5
Kini : 58 kg
Loss : 1.5kg

21. Rohaya
Mula:48.2 kg
Kini: 46.9 kg
Total inc loss: 2.3 in

22: Siti Natrah
Mula : 50kg
Kini : 49kg
Total lost : 1 kg jer

23: aishah samat
Mula : 61.8kg
Kini : 60.3kg
Total lost : 1.5kg

24. Nurul Azliza
Mula : 50.5kg
Kini : 49kg
Total Lost : 1.5kg
Inchloss (perut: 3.2

25.Mamareen
Mula 78kg
kini 74Kg
total lost : 4kg
incloss ada belum ukur

26. Natrah Mohamed
Mula 56.7kg
Kini 54.9kg
Lost: 1.8kg
Inch loss: 2 inci

27. Farihah Zainal
Mula: 66kg
Kini 63kg
Lost: 3kg

28. Liyana
Mula : 61.2
Kini : 58.6
Lost : 2.6

29. Suhaili
Mula : 61
Kini : 58
Total lost : 3kg

30. Faizah
Mula : 61kg
Kini : 60kg
Total lost : 1kg

31: Annisa
Mula : 64.9
Kini : 63.7
Total lost : 1.2
Inchloss pinggang 3 inci

32. Maznah
Mula: 76.1
Kini : 74.9
Total lost: 1.5kg
Inch loss pinggang : 1.5 inci
Visceral Fat: 15.5 > 14.5 (kurang 1)

33.eliharon
mula:61.6
kini:60.4
lost:1.2kg
inch lost pinggang:0.5 inci

testimoni detox

testimoni detox

Kesimpulan

Bagi saya sendiri, pengalaman menurunkan berat badan dengan detox Shaklee adalah yang terbaik setakat ini. Kita dapat turunkan berat badan dan pada masa sama masih dapat menikmati makanan yang kita mahu di samping menjaga kesihatan.

Jom sertai tim kami ya.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua dan jika anda ingin mendapatkan suplemen Shaklee bolehlah hubungi saya

Raihanah  SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Coach Detox Anda

Shaklee Gombak

14 thoughts on “76kg Berjaya Diturunkan Oleh Peserta Detox Shaklee

    1. Raihanah Ahmad Post author

      semangat dan kecekalan, sebab sapa yang heavy weight ni biasanya memang suka makan. contohnya saya. jadi perlu ada keazaman untuk jangan makan banyak tu.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge