Syarat Penyertaan Program MummyDetox

By | 13 May 2016
Syarat Penyertaan Program MummyDetox

Bila anda tiba ke page ini, ini bermaksud anda berminat untuk mengetahui cara untuk menyertai Program MummyDetox.

Tahniah kerana anda komited untuk mengetahui cara bagaimana anda mendapatkan tubuh yang sihat dengan cara yang mudah. Pendek kata, anda memang serius hendak sihat, tidak lagi selalu sakit sana sini.

Orang yang berjaya, mereka mulakan sesuatu. Mereka akan buat sehingga berjaya.

Insya Allah, kali ini saya akan kongsikan dengan anda seringkas mungkin apa yang anda perlu tahu sebelum join Program MummyDetox.

Saya hanya mahu anda sertai MummyDetox kalau anda dah 100% faham dan bersedia untuk sertai. Sebab Program MummyDetox ini bukan untuk semua orang.

Hanya mereka yang betul komited ingin sihat sahaja akan sertainya. Jika anda bimbang anda tidak dapat memberikan komitmen, baik jangan sertai ya.

Program MummyDetox

Sekali lagi saya ingin nyatakan, Program MummyDetox adalah satu program yang bertujuan untuk membantu lebih ramai rakyat Malaysia mendapatkan kesihatan yang terbaik, mudah dan terbukti berkesan.

Program ini dijalankan secara online 100%.

Siapa Yang Perlu Join Program MummyDetox?

Anda sesuai untuk join Program MummyDetox ini jika anda ada simptom berikut:

  1. Kerap tidak membuang air besar lebih dari sehari
  2. Minum kurang dari 3 gelas air kosong
  3. Sering mengalami kembung perut, perut tidak selesa dalam keadaan biasa atau selepas makan.
  4. Sering ada lingkaran hitam bawah mata
  5. Badan berbau jika tidak menggunakan deadorant atau pewangi
  6. Berat badan berlebihan
  7. Merokok atau sering bersama dengan orang yang merokok
  8. Mulut / Nafas Berbau
  9. Letih berterusan, rasa lembap dan lesu
  10. Mudah terkena SELESEMA
  11. Menghadapi masalah ALERGIK
  12. Sukar untuk FOKUS
  13. Makan daging lebih dari 2 kali sehari.
  14. Pengambilan sayuran kurang dari 1/2 cawan sehari
  15. Mengalami Ekzema, jerawat atau Psoriasis

Pendek kata, jika anda ingin memperbaiki tahap kesihatan anda dengan cara yang selamat, mudah, ringkas dan terbukti berkesan, anda wajib sertai!

Apa Yang Anda Perlu Tahu Tentang MummyDetox

Sejujurnya, MummyDetox adalah satu program. Ia berlangsung selama 60 hari.

Memandangkan ia akan ambil masa yang agak panjang, saya tidak mahu anda membuang masa 60 hari jika anda rasa program ini tidak sesuai dengan jiwa anda.

Fahami Mengapa Anda Perlu Ambil Suplemen

Sebenarnya, saya ingin anda faham. Sebagai manusia biasa yang sentiasa sibuk selalunya kita tidak dapat berikan komitmen sepenuhnya dalam apa yang kita lakukan.

Dalam Program MummyDetox, kita akan minta anda makan dengan cara yang betul dan hindari makanan makanan yang tidak sihat.

Kehidupan kita di Malaysia menyukarkan kita memberi komitmen 100%.

Berdasarkan pengalaman saya dan peserta peserta lain sebelum ini, kita dapati ramai yang selalu ‘terbabas’ dalam bab makanan.

Adakalanya, kita terpaksa makan apa yang tidak wajar kita makan walaupun kita dalam keadaan tidak sihat. Contohnya, anda telah ada penyakit kencing manis / diabetes, tetapi bagaimana jaminan anda telah berpantang makan sebagaimana saranan doktor?

Untuk makluman anda, kami tidak kenakan ‘syarat’ yang ketat dalam makanan. Biasanya, anda yang tentukan apa yang anda hendak makan.

Cuma kita akan educate anda cara memilih makanan yang betul.

Memandangkan kita banyak beri kebebasan kepada anda, kita minta anda juga ambil suplemen supaya ia boleh membantu untuk mempercepatkan proses detox.

Kita mahu toksin disingkirkan dengan lebih cepat.

 

Syarat Syarat Menyertai Program MummyDetox

  1. Anda wajib menyertai Empayar Anah And Friends.
  2. Anda wajib menggunakan suplemen selama 60 hari seperti yang dicadangkan untuk membantu anda mempercepatkan proses menyingkirkan toksin daripada badan anda.
  3. Belian suplemen selepas ini mestilah dibuat melalui Agen Program MummyDetox Di Bawah Empayar Anah and Friends.
  4. Anda wajib install Telegram ke telefon / komputer anda kerana semua coaching akan diberikan melalui Telegram.
  5. Anda digalakkan membuat Pemeriksaan Kesihatan terlebih dahulu. Jika anda mempunyai sebarang penyakit kronik, anda boleh mendapatkan nasihat pegawai perubatan anda terlebih dahulu. Segala risiko adalah ditanggung oleh peserta MummyDetox sendiri.
  6. Ibu mengandung tidak dibenarkan menyertai program ini.
  7. Ibu menyusu dengan bayi berumur 12 bulan ke bawah adalah tidak digalakkan menyertai program ini. Sekiranya bayi anda telah berumur setahun dan ke atas, adalah digalakkan anda mendapatkan nasihat pegawai perubatan terlebih dahulu. Ini bagi memastikan anak anda tidak terjejas dan anda masih boleh menyusu sepenuhnya.
  8. Program ini berlangsung selama 60 HARI.

a. Peserta WAJIB memberikan maklumat BERAT BADAN asal (sebelum program bermula) dan berat badan terkini (setiap 2 minggu) sepanjang tempoh program kepada pihak urusetia program MummyDetox. Pihak urusetia akan merekodkan data penurunan berat anda. Ini adalah untuk memudahkan proses pemantauan dijalankan.

b. Peserta WAJIB memberikan maklumat ukuran badan masing-masing (seperti a) juga untuk tujuan pemantauan.

c. Peserta juga digalakkan untuk mengambil gambar sebelum dan selepas program MummyDetox untuk tujuan pemantauan.

Daftar Segera Kerana Tempat Untuk Setiap Batch Adalah TERHAD !!!

Apa Kata Mereka Yang Sudah Sertai Program Ini?

“Sebelum ini kain baju kurung bila pakai selalu sendat, dan Nampak buncit. Sekarang ini bila pakai baju kurung, flat je dan cangkuk tepi kain tu longgar bola berjalan. Ada perubahan. Yang ketara, happy tengok bahagian perut ni.” Watie Mohamad

Pengalaman detox: Tiada lagi buncit!

Pengalaman detox: Tiada lagi buncit!

“Lepas detox saya makan macam-macam. Tetapi berat makin turun. In between ada puasa juga. Tapi best la, rasa cepat digest.” Rehana Nurul Amin.

Pengalaman detox: Cepat digest

Pengalaman detox: Cepat digest

“Ena makan nasi dan ESP hari since day 1 detox tapi kuantiti jaga. Apa yang saya dapati, tiada symptom tidak cukup susu pada anak 6 bulan ni. Pun masih menyusu kaklongnya berumur 3 tahun. Yang kaklong ni lagi kerap menyusu dari adik. Demand tinggi, so supply tinggi. Alhamdulillah.” Kiera Idres.

Pengalaman detox: Ibu menyusu detox tapi tidak jejas susu

Pengalaman detox: Ibu menyusu detox tapi tidak jejas susu

“Nak share, saya ada gastrik. Saya positif nak follow plan detox. Semalam 1st day, ok, tak pening sangat, lapar pun tak sangat. Alhamdulillah, gastrik tidak datang pun, kenyang rasa. Pagi siap zumba, tidak mudah semput.” Mukminah Min.

Pengalaman detox: Tiada lagi gastrik

Pengalaman detox: Tiada lagi gastrik

“Join detox sambil jaga ibu yang sakit. Upkan suplemen, memang rasa ok sangat. Bila malam je lembik kaki, tapi bangun pagi walau jam 4 pagi badan ok.” Kak Eha.

Pengalaman detox: Badan tetap bertenaga

Pengalaman detox: Badan tetap bertenaga

“Kain semua dah meleret. Dulu pinggang atas perut tapi sekarang tiada lagi buncit.” Echa Usman.

Pengalaman detox: Buncit tiada lagi

Pengalaman detox: Buncit tiada lagi

“Alhamdulillah badan rasa lebih sihat.” Nurul Aini Mohd Noor

Pengalaman detox: Rasa lebih sihat

Pengalaman detox: Rasa lebih sihat

“Saya cheat juga tapi masih ada perubahan. 1. Perut kempis lepas konsisten herblax. 2. Makan sikit dah kenyang. Dulu lepas makan, Nampak benda lain masih nak suap. Sekarang masih boleh kawal nafsu.” Fauziah Chilun.

Pengalaman detox: Dapat kawal nafsu makan

Pengalaman detox: Dapat kawal nafsu makan

“Sejak amalkan detox yang betul, badan tidak berbau jika berpeluh. Rasa perut kempis dan badan turun berat. Kulit cerah.” Maria Javed.

Pengalaman detox: Tiada lagi bau badan

Pengalaman detox: Tiada lagi bau badan

“Dah inch loss, seluar yang pakai di rumah dah boleh pasang pin, baru boleh pakai. Best detox Shaklee way, susu badan maintain saja. Dulu before detox melampaui batasan sangat, makan 3 pinggan nasi sekali hadap.” Aeinna Musa

Pengalaman detox: Ibu menyusu detox tidak jejas kuantiti susu

Pengalaman detox: Ibu menyusu detox tidak jejas kuantiti susu

“Visceral fat dah turun, fat % pun turun. Age body 18.” Syahadah.

Pengalaman detox: Semua bacaan turun

Pengalaman detox: Semua bacaan turun

“Kesan detox dengan nak menyusu. Dulu anak sembelit, sekarang baby dah cantik membuang.” Surijunior.

Pengalaman detox: Ibu menyusu detox tiada lagi bayi sembelit

Pengalaman detox: Ibu menyusu detox tiada lagi bayi sembelit

Usah percaya kata kata mereka. Anda sertai dan rasai sendiri pengalaman selama 60 hari untuk membuangkan toksin daripada badan dengan Program Detox MummyDetox yang diperkasakan oleh Shaklee.

Mereka sudah berjaya. Kini giliran anda pula.

Nasihat saya mudah, anda hubungi saya untuk tindakan selanjutnya.

Maklumkan kepada saya, anda berminat untuk menyertai Program MummyDetox.

Anda sudah tidak sabar hendak sihat dan merasai pengalaman detox itu sendiri.

Saya akan maklumkan kepada anda yuran penyertaan dan juga suplemen apa yang anda boleh beli bagi mempercepatkan proses penurunan berat badan ini.

Jangan risau, konsultansi daripada agen-agen ini adalah percuma. Anda hanya perlu membayar jika anda rasa komited untuk menyertai Program MummyDetox.

Beri peluang kepada kami untuk membantu anda.

Beri peluang kepada kami untuk mengubah hidup anda.

Ingatlah “Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum itu melainkan kaum itu mengubah nasib mereka sendiri”.

You have to start to be great.

Wassalam.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua. Dapatkan menyertai program MummyDetox jemput hubungi saya mengikut maklumat berikut.

Raihanah SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Gombak

* Disclaimer : Hasil kejayaan dalam program MummyDetox bergantung kepada komitmen yang diberikan oleh para peserta. Setiap individu mempunyai kadar toksin yang berbeza dan mungkin memberikan result yang berbeza.

6 thoughts on “Syarat Penyertaan Program MummyDetox

    1. Raihanah Ahmad Post author

      syarat untuk pastikan peserta dapat yang terbaik je tu

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      syarat untuk kebaikan mereka juga

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge