Produk Percuma Shaklee Sempena National Conference 2016

By | 25 May 2016
Hari pertama National Conference bersama anakanda

Shaklee akan menganjurkan seminar sehari iaitu National Conference 2016 bertempat di Pusat Konvensyen Sunway. Macam biasa, selain meraikan kejayaan semua business leaders, ada booth untuk check kesihatan dan boleh juga beli produk yang anda inginkan.

Tapi untuk masuk memanglah anda perlu berdaftar dulu sebagai ahli di samping mempunyai tiket konvensyen yang kini boleh dibeli secara online.

Produk Percuma Shaklee Sempena National Conference 2016

Percuma? Betul ke percuma? Ok sempena National Conference Shaklee pada Sabtu ini 28 Mei 2016, Shaklee bermurah hati untuk memberikan produk PERCUMA dengan pembelian mana-mana set di bawah:

1. Set Puasa Shaklee

Set Puasa Shaklee

Set Puasa Shaklee

Set puasa Shaklee terdiri daripada

Harga jualan set ini adalah RM450, tapi saya ada special rate untuk anda jadi bolehlah watsapp dengan saya cecepat ya. Di samping special rate, Shaklee turut memberikan PERCUMA Vita C Sustained Release 1 botol yang bernilai RM98. Selain itu, paperbag #LiveAmazing juga akan menjadi milik anda secara PERCUMA.

Kenapa anda perlu dapatkan set puasa Shaklee? Boleh baca posting saya sebelum ini ya.

2. Set Detox Shaklee

Set Detox Shaklee

Set Detox Shaklee

Set detox Shaklee terdiri daripada

Harga jualan set ini adalah RM874, sama juga, saya akan berikan anda special rate untuk ini. Di samping special rate, Shaklee turut memberikan PERCUMA 1 tong Cinch Shake Chocolate yang bernilai RM183. Selain itu, paperbag #LiveAmazing juga akan menjadi milik anda secara PERCUMA.

3. Set Shape Up

Dapatkan set shape up Shaklee sekarang

Dapatkan set shape up Shaklee sekarang

Menjelang lebaran, tentu semua orang mahu nampak cantik dan langsing kan, jadi apa kata anda dapatkan set ini yang terdiri daripada:

Harga jualan set ini adalah RM820, sama juga, saya akan berikan anda special rate untuk ini. Di samping special rate, Shaklee turut memberikan PERCUMA 1 tong Cinch Shake Chocolate yang bernilai RM183. Selain itu, paperbag #LiveAmazing juga akan menjadi milik anda secara PERCUMA.

4. Vivix Twin Set

Produk berhantu Shaklee. Ramai peminat Vivix mestipun digembar gemburkan sebagai produk mahal Shaklee. Mahal sebab ianya produk premium.

Vivix Twin Set

Vivix Twin Set

Harga jualan twin set Vivix adalah RM1006, sama juga, saya akan berikan anda special rate untuk ini. Di samping special rate, Shaklee turut memberikan PERCUMA 1 botol Vita C Sustained Release bernilai rm98. Selain itu, paperbag #LiveAmazing juga akan menjadi milik anda secara PERCUMA.

Bagaimana mahu order?

Disebabkan tempoh masa yang terhad dimana tarikh akhir pembelian adalah pada 28 Mei 2016 jam 12 tengahari. Jadi saya ambil order dalam tempoh 4 hari ini. Anda boleh hubungi saya untuk konsultansi percuma dan membuat booking bagi order anda.

Hubungi saya untuk order Shaklee sekarang

Hubungi saya untuk order Shaklee sekarang

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua. Dapatkan suplemen Shaklee daripada saya melalui maklumat berikut.

Raihanah SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Gombak

30 thoughts on “Produk Percuma Shaklee Sempena National Conference 2016

    1. Raihanah Ahmad Post author

      alhamdulillah terbaiknya shaklee untuk kita manfaatkan

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      betul tu fidah, boleh dapatkan untuk persediaan ramadhan

      Reply
  1. Effendi nurdiaman

    Promosi nya sangat menarik, semoga aja para konsumen dapat tertarik setelah membaca artikel ini. kalau boleh tanya, PERCUMA itu maksudnya gratis ?

    Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      gratis tu apa maksudnya encik?

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      alhamdulillah, untuk kita manfaatkan

      Reply
  2. Azlan

    owh..baru tahu shaklee pun ada product untuk ramadhan….

    Regards,
    -Strider-

    Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      yes, ada encik. sesuai utk semua.

      Reply
  3. Hafizul

    Minggu lepas belikan mak kiter minyak ikan tu.. orang kata menjadi kalau sakit2 dan sengal2 lutut… jadi, saya cuba aje la.. hehe
    Hafizul recently posted…Puasa Oh PuasaMy Profile

    Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      bagus tu encik. tahniah anak yang baik

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      untung2 tau cikgu, ramai betul borong kelmarin

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      amal set puasa dan set detox ramadhan ni memang superblah

      Reply
  4. mrhanafi

    teringin la nak amal produk Vivix…sebab nak jadi muda dan bertenaga..

    biasalah kalau dah berumur begini…tua tu bagaikan mimpi ngeri pulak…

    sudah pasti ..nak kekal muda,bertenaga dan sihat sentiasa…
    mrhanafi recently posted…Menanti Bulan Ramadhan Penuh DebaranMy Profile

    Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      encik boleh cuba vivix dan set asas dulu. kalau pasti memang ada penyakit baru ambil yang fokus

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge