Tawaran Menarik Sempena Promosi Shaklee April 2016

By | 1 April 2016
Promosi Shaklee April 2016

Alhamdulillah Mac 2016 berlalu sebagai satu pencapaian yang memberangsangkan bagi tim saya. Ramai yang score banyak UV bulan Mac lalu yang melayakkan mereka menerima bonus sekurang-kurangnya RM24. Walaupun nilainya agak kecil, tetapi siapa yang hendak bagi kita sebanyak itu secara percuma kan?

Siapa berusaha, dia akan dapat, man jadda wa jadda.

Berusahalah, anda akan berjaya

Berusahalah, anda akan berjaya

Tawaran Menarik April 2016

Bagi bulan April 2016, terdapat beberapa produk yang terpilih sebagai promosi Shaklee bulan ini.

1. Omega Guard

Antara keistimewaan Omega Guard berbanding asid lemak omega 3 yang lain di pasaran adalah:

Omega Guard sesuai untuk semua peringkat umur dan kebanyakan penyakit

Omega Guard sesuai untuk semua peringkat umur dan kebanyakan penyakit

a. Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal

OmegaGuard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.

b. Minyak Ikan Terbaik Di Dunia

Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.

2. Vita C Sustained Released

Vita C Shaklee dengan teknologi sustained release dan bioflavonoid berkesan terhadap kesihatan anda

Vita C Shaklee dengan teknologi sustained release dan bioflavonoid berkesan terhadap kesihatan anda

Antara keistimewaan Vitamin C Shaklee berbanding vitamin c lain di pasaran adalah:

a. Teknologi Sustained Released

Sustained Release Vita-C merupakan vita-C semulajadi pertama didunia yang bertindak secara “Sustained Release”. Iaitu pelepasan vitaminc secara perlahan-lahan dan berterusan setiap 5 jam dalam tempoh 24 jam. Di mana setiap 5 jam sebanyak 100mg daripada 1 bij tablet (mengandungi 500mg Vitamin C) yang bersamaan 7 1/2 biji oren dilepaskan ke dalam badan.

b. Mengandungi Bioflavonoid

Sustained Release Vita-C & Chewable Vita-C Plus membekalkan ‘bioflavonoid’ dalam jumlah seimbang iaitu 120mg. Bioflavinoid adalah aksesori nutrisi yang membentuk asid askorbik atau vitamin C complex. Bioflavinoid hanya boleh didapati dalam buah-buahan asli dan tidak diperolehi  dalam vitamin C sintetik.

Aksesori nutrisi  ini membantu mengurangkan kanser, penyakit kardiovaskular, osteoporosis, dan memberi faedah-faedah kesihatan lain seperti antibakteria, antivirus, anti-radang, antioksidan dan kadang-kadang digunakan sebagai anti alergenik.

Sudah tentu sebenarnya kedua-dua Omega Guard dan Vita C mempunyai banyak lagi keistimewaan, nantikan kupasan saya dalam posting akan datang. Sebelum itu anda boleh juga membuat carian dalam blog saya untuk dengan kata kunci “omega guard” dan “vita c”.

Harga Promosi Omega Guard dan Vita C

Kedua-dua Omega Guard dan Vita C boleh didapati bulan ini dengan:

  • Omega Guard beli 6 Percuma 1: RM864 dengan PERCUMA keahlian seumur hidup, PERCUMA pos dan bonus bernilai RM33.
  • Omega Guard 5% Diskaun untuk 2 botol: RM276
  • Vita C SR Beli 6 Percuma 1: RM588
  • Vita C SR 5% Diskaun untuk 2 botol: RM186

Vitalea For Kids

Seperti bulan-bulan sebelum ini, promosi Vitalea For Kids masih diteruskan iaitu beli 3 percuma 1. Sebenarnya sangat untung beli pukal macam ini sebab kalau ibu macam saya dengan 3 orang anak (kesemuanya ambil Vitalea FC), saya beli set ini untuk penggunaan 2 bulan. 1 bulan pakai 2 botol sebab anak saya atas 4 tahun ambil 2 biji sehari. Baby 1 tahun itu ambil 1 biji sehari. Jadi penggunaan harian sebanyak 5 biji. 1 botol mengandungi 60 biji.

Dengan harga yang pada saya berbaloi, memang selalunya saya beli set ini (3 percuma 1) setiap 2 bulan. Harga 3 percuma 1 cuma RM353 sahaja.

Vitalea For Children mengandungi kesemua khasiat vitamin dan mineral diperlukan oleh kanak-kanak

Vitalea For Children mengandungi kesemua khasiat vitamin dan mineral diperlukan oleh kanak-kanak

Set Detox

Bersempena dengan kempen detox yang Shaklee telah lancarkan, Shaklee memperkenalkan Set Detox yang boleh dibeli daripada pengedar anda.

Promosi Set Detoks April 2016

Promosi Set Detoks April 2016

Set ini mengandungi:

Set ini boleh didapati pada harga RM874.50 dengan PERCUMA keahlian seumur hidup, PERCUMA pos dan bonus dimasukkan ke dalam akaun anda bernilai RM33.

Nantikan penerangan kami secara lanjut dalam posting akan datang.

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua. Dapatkan suplemen Shaklee daripada saya melalui maklumat berikut.

Raihanah SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Gombak

26 thoughts on “Tawaran Menarik Sempena Promosi Shaklee April 2016

    1. Raihanah Ahmad Post author

      vitamin C saya dalam 3 bulan habis kak sorang makan. Pastu expiry date dia November 2017. Dan ya betul tu ramai beli share dengan ahli keluarga. Kakzakie nak order letme know ya.

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      memang menguntungkan kak paridah, insyaAllah untung kpd customer jimat duit, kesihatan baik pun dapat

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      haa menarik MV. MV dah buat detox?

      Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      boleh cuba cik, nanti saya emel cik

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge