Kelab Best Blogger Network

By | 23 January 2016
Best Blogger Network

September 2015 lalu saya telah sertai satu kumpulan blogger, masa itu saya cuba-cuba sahaja. Saya lihat ada posting berkenaan bloglist September dari blog Mr Hanafi. Katanya ada grup wasap yang boleh diikuti.

Sungguh saya tidak kenali beliau, apalagi admin bersama BBN iaitu Tuan Kamil. Hanya kenali melalui blog sahaja. Saya kenal blogger otai seperti denaihati pun sekadar dari online sahaja. Tapi rupanya Tuan Kamil dan Mr Hanafi juga adalah blogger otai, ilmu memang banyak. Saya banyak belajar daripada kumpulan ini sehingga kini.

Selain banyak ilmu dipelajari, kumpulan ini juga menyokong saya dalam pengendalian blog. Pernah juga blog saya crash selama beberapa jam, kalut mencari pertolongan. Akhirnya saya temui daripada rakan-rakan BBN. Terima kasih tau korang!

Best Blogger Network

Sekarang ini katanya sudah 6 bulan BBN wujud, ramai juga penyertaan. Di kalangan SID Shaklee juga ada juga beberapa orang, alhamdulillah semoga kumpulan ini terus bergerak lancar.

Senarai terkini Ahli BBN

66. Blog Anda
67. Blog Seterusnya
Jika anda ingin menyertai kumpulan kami, jemput hubungi admin di nombor tertera:

Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk semua.

Raihanah  SID 864679

No tel: 0122195919

Your trusted Shaklee Independent Distributor

Shaklee Gombak

22 thoughts on “Kelab Best Blogger Network

    1. Raihanah Ahmad Post author

      takde syarat pun olaoli, contact terus nombor tu

      Reply
  1. daddydee

    Tahniah.

    Networking dalam blogging memang perlu. semoga terus maju BBN dan VCerdik.

    Best kalau dapat join sama.

    Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      salam hajar, selalu juga jalan2 ke blog hajar 🙂

      Reply
  2. Hero Borneo

    wah tidak sangka sambutan sangat menggalakkan..

    nak kata saya otai tak juga kerana baru sahaja 3 tahun dalam dunia blogger dan impian saya akan menjadi blogger selagi ada umur yang panjang..

    BBN sebenarnya cetusan idea bersama tuan Kamil untuk membantu rakan blogger membina silaturrahim dalam group whatsapp.
    Hero Borneo recently posted…Ciri-Ciri Matlamat Yang HebatMy Profile

    Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      alhamdulillah sebenarnya banyak input daripada grup bbn tu. thanks tuan

      Reply
  3. sensasi2020

    Maaf ya Raihanah…hari dah baca entri ini tetpi tak sempat nak komen…. Saya berharap sangat-sangat support daripada rakan-rakan dalam menjayakan perkembangan Kelab Best6 Blogger Network.

    Terima kasih Puan Raihanah sentiasa memberi sokongan terhadap group #BBN.
    sensasi2020 recently posted…Senarai Ahli Best Blogger Network Ke SBB2016My Profile

    Reply
    1. Raihanah Ahmad Post author

      tu la, lama betul tuan kamil tak singgah sini. anyway, thanks ya

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge